ελλειμα


Απλά Μαθηματικά! 1000*300=300.000

Αν αυτά ήταν euros θα ήταν ευεργετικά για το χρέος και το έλλειμμα. Ακόμα τα 1000 σε ευρώ θα ήταν το 1/6 του μισθού ενός βουλευτή. Άρα γιατί οι βουλευτές δεν δίνουν το 1/6 του μισθού τους για την μείωση του ελλείμματος στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε? Χμμ λίγο δύσκολη αυτή η «μείωση» μισθού για τους βουλευτές έχουν σκάνδαλα να θρέψουν, μίζες να δώσουν! (Αν και κάνουν περικοπή και σε αυτά γιατί ξέρετε πόσο δύσκολα κάνει κανείς σκάνδαλα την σήμερον ημέρα άσε κουραστικό, θέλει και ένα σωρό λεφτά για μίζες, άσε γ@μ..σέτα!)

Πάντος άμα θέλετε να αποδείξετε ότι είστε το αντίθετο από τα χαμόγια που πιστεύει ο Ελληνικός λαός αποδείξτε το αντίθετο με πράξεις και όχι με λόγια γιατί πολύ απλά τα σιχαθήκαμε! Βαρεθήκαμε το να μας λέτε, και να μας «τάζεται»  παπάδες και αγγέλους και να μην το κάνετε απλά μην λέτε τίποτε! Κουνήστε το χέρι σας και μην πείτε τίποτα, θέλουμε πράξεις και όχι λόγια! Άμα πρέπει να κάνει ο λαός θυσίες το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς και μάλιστα μεγαλύτερες από του λαού. Απλά βάλετε το χέρι σας στην τσέπη και βγάλτε και εσείς τον «οβολό» σας και καταθέστε τον στον ειδικό λογαριασμό όπως ζητάτε να κάνει και ο Ελληνικός Λαός που τόσο τον βασανίσατε και εξακολουθείτε να τον βασανίζετε για τον χ ή ψ λόγο (Εδω πέρα ταιριάζει μια λέξη που αρχίζει με το τρίτο γράμμα της Ελληνικής Αλφαβήτου αλλά δεν την λέω αν και ταιριάζει τα μάλα!), εφόσον δεν είναι δυνατόν να γίνουν περικοπές από τα εισοδήματά σας.

Αυτά προς το παρόν άμα θέλετε έχω και άλλες προτάσεις στην τσέπη μου. Μερικές φόρες δεν χρειάζεται κάτι περίπλοκο και σπουδαίο για την επίλυση ενός προβλήματος. Αν και μερικές φορές δεν συμφέρει αυτούς που πληρώνουμε και ψηφίζουμε για να μας δοιηκούν και όχι να σπαταλάνε τα χρήματά μας!

pc_magas

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.