Πόσες ευκαιρίες δίνουν σε μια σχέση


Στο ραδιώφονο και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Χωρίς Ανάσα» με τον Κώστα Μυλωνά που μεταδίδεται από τον Atlantis Fm 105,2 (Αθήνα) και τον x-radio.fm να λέει ότι σε μια σχέση πρέπει να δίνουμε 2 ευκαιρίες: Μια για να μας γνωρίσει και μια για να συνουσιαστεί μαζί μας. Αλλά μόνο 2 ακόμα που και εγώ όπου είμαι αρχίnoobas σε τέτοια θέματα είναι λίίίγο τραβηγμένο και ΜΟΝΟ 2 δηλαδή με το παραμικρό θα πρέπει να χωρίζει? Δεν νομίζω μάλλον πρέπει για κάτι σοβαρό να ενοεί.

Αλλά άμα κάποιος έχει οικογένεια και παιδιά πρέπει να δίνει ΜΟΝΟ 2? Δηλαδή μια μάνα η ένας πατέρας δεν πρέπει να κάτι κάτι να κρατήσει την οικογένειά του δηλαδή δεν πρέπει να συγχωρέσει την/τον σύζηγό του/της (Οκ δεν είπα σύζηγος με ο σύζηγος να βαράει την γυναίκα και η σύζηγος να κάθεται μάλιστα πρέπει να πάλέψει και να πάρει την κηδεμονία των παιδιών από αυτόν τον σύζηγο). Μάλλον πρέπει να εκσηγήσει περαιτέρο αυτό όπου λέει γιατί μάλλον δημιουργεί παρερμηνείες και παρεκσηγήσεις.

Kαι πάλι ΜΟΝΟ 2 ευκαιρίες τι στο καλό μου κάνει λίγο εντύπωση άμα αγαπάει καποιος δεν πρέπει να ξεγράφει με την πρώτη στραβή ειδικά σε εφηβική ηλικία όπου η ορμονες αντιδρούν σαν ένα πυρινικο εργοστάσιο αυτό δεν σημάινει ότι σε μια πολλή σοβαρή στραβή δεν πρέπει να την κάνει με «ελαφρα πηδηματάκια» μάλλον πρέπει να κρίνει το άτομο αν το στραβοπάτημα είναι σοβαρό η όχι του/της συντρόφου του.

Λοιπόν περιμένω για ένα reply
(2 ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ!)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.