Φορτιγαγατζίδες και περι αυτών…..


Την τελευταία εβδομάδα οι οδηγοι βαρέων οχημάτων έχουν καθηλώσει ολόκληρη την Ελλάδα. Αλλα γιατί δνε λένε ξεκάθαρα με λίγα και απλά λόγια τι θέλουν στην τηλεόραση παρα λένε ολόκληρες ιστορίες. Γιατί δν προσπαθούν να τα βρούν ακόμα και ας κάνουν αιώνες συνεδριάσεων. Διότι πρέπει να μεταφερθούν προιόντα. Αλλά  όχι μόνο, και οι δημοσιογράφοι το έχουν κανει όπως παντα…….τριχία.

Όλοι γνωρίζουμε ότι αν δεν ήταν η τρόικα δν θα γινόταν αυτή η αλλαγή ακλλα δν φταίει αυτή…..οι πολιτικοί όλο μιλάνε για συμφέρον του λαού (ας ην ηταν η τρόικα…) και οι οδοιγοί ΙΧ αυτοκινήτων ταλαιπωρούνται. Αλλά τι στο καλό θέλουν οι φορτιγατζίδες? Τι ζητάνε αν έχουν τσίπα ας το πουν μπροστα στις κάμερες. Από οτι το άκουσα είναι η απόσβεση τον ήδη υπαρχοντων το ποσό όπου πλήρωσαν για την άδεια τους. Τότε το κράτος ας ζητήσει λεφτά για την αποζημείωση αυτών εφόσων η τρόικα το ζήτησε. Η ας δωθούν από την ΕΕ. Διότι δν νομίζω σύμφωνα με αυτήν την εκδοχή γιατί οι φορτιγατζίδες βγήκαν στους δρόμους να υπάρχέι άλλη λύση.

Ακόμα με το που ανακοινώθηκαν τα μέτρα αμέσως απεργία? Δεν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με άλλο τρόπο? Να βρούν μια ποιο εποικοδομητική λύση για την επίλυση του προβλήματος τους? Να κινήθούν χρησιμοποιόντας κάθε μέσο πριν βγουν στην απεργία? Αλλά και τα ΜΜΕ δεν ρώτησαν τους Απεργούς γιατι ρε το κάνεις, τι διεκδηκείς? Γιατι δεν ρώτισαν αυο το πράγμα παρά κάθονται και μιλάνε με τις ώρες δεν ξέρω  και εγώ για τι. Αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη όυτε η τελευτάια φόρα κάθονται και αναλύουν  το παραμίκρο παρά να ενημερώνουν ουσιαστικά.

Αλλα και η αντίδραση του κόσμου. Ξέρεις δεν έχεις πολλή βενζίνη αλλά το να κάθεσε στην ουρά δεν χαλας βενζίνη? Δεν χαλάς καύσιμο? Άρα ποιο το νόημα πάρε ένα μπιτόνι και γέμισέ το. Πάρε τα μέσα μαζικής μεταφοράς αν δεν κουβαλάς  πολλά εργαλεία ή βαρύ εξοπλισμό πχ άμα κυβαλάς ένα χαρτοφύλακα η ένα laptop. Δε άμα εραζεσαι μέσα στην ίδια πόλη πάρε λεωφορέιο το πολύ πολύ. Δεν αλασε και ο κόσμος για ένα λεωφορέιο ντε! Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Πάρα με κάθε τρεις και λίγο όταν ακούτε έλλειψη βενζίνης κάνεται λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου! Αμάν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.