Αθήνα στις φλόγες. Τι σημαίνει? Πως πρέπει. να αντιδράσουμε κατα του μνημονίου


Η Αθήνα αυτήν την ώρα όπου γράφονται αυτές οι λέξεις του άρθρου η Αθήνα καίγεται. Να σας πω ήταν αναμενόμενο διότι:

  1. Μειώνεται η ικανότητα επιβίωσης των χαμηλών εισοδημάτων.
  2. Μειώνεται το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων. Είναι αποδεδειγμένο σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ Debtocracy ότι όπου έχει επέμβει το ΔΝΤ έχει μειωθεί το προσδόκιμο ζωής.

Έτσι έχω στο νου μου 2 πράγματα για το τι μεταδίδει η εικόνα αυτή:

  1. Είναι «βαλτοί» από κάποιες ομάδες όπου έχουν συμφέρον να διαλυθεί η ειρηνική πορεία. Διότι είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ η ψηφοφορία στην βουλή. (Μακάρι να ψηφιστεί ΟΧΙ στο μνημόνιο)
  2. Ότι μεταδίδει άθελά του ένα μήνυμα μίσους κατά των πολιτικών. Προσωπικά πιστεύω αν ο κάθε πολίτης είχε ένα όπλο θα το «άδειαζε» πάνω σε έναν πολιτικό. Διότι ο λαός νιώθει πρωδομένος. Και αυτή την φορά δίπλα. Και όσες φορές θα υπογράφεται μνημόνιο από το ΔΝΤ τόσο το αίσθημα προδοσίας θα αυξάνεται… Απλά, με λίγα λόγια, μεταδίδει το μήνυμα «Σας ερχόμαστε».

Τώρα πιστεύω πως δεν κερδίζεται τίποτα με το να καις κτίρια δεξιά και αριστερά. Πρέπει οι ενέργειές (βίαιες η όχι) να μεταδίδουν ένα μήνυμα και να έχουν κάποιο σκοπό. Σκοπός εδώ είναι να ΜΗΝ ψηφιστεί το μνημόνιο. Άρα θα μπορούσατε να κάψετε ομοιώματα Πολιτικών για να μεταδοθεί το μύνημα ότι «Μην ΜΗΝ ψηφίσετε ΝΑΙ στο μνημόνιο γιατί θα σας φάμε» και να γίνει μια κατάληψη σε μια τράπεζα. Πράγμα όπου δηλώνει μίσος προς την πολιτική εξουσία και στις τράπεζες. Ακόμη μπορεί να γίνει αποχή από την κατανάλωση ΚΑΘΕ είδους και εργασίας μέχρις εσχάτων. Διότι το πρόβλημα κατ’ εξοχήν σε πολύ μεγάλο βάθος είναι το ότι σκοπός του τρέχοντος οικονομικού συστήματος είναι η ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ. Και ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ διότι ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ και έτσι η υπεραξία ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. Άρα πρέπει να γίνει κατάληψη όλων τον πολυεθνικών και μεγάλων εταιρειών και με αγώνες η διοίκηση των εταιρειών να παρθεί στα χέρια των εργαζόμενων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.