Μελοντικές πατέντες που θα βγάλει η Apple (σατυρικό)


(Το άρθρο που ακολουθεί είναι καθαρά σατυρικό, μην μου πείτε πως δεν σας ειδοποίησα)

Με βάση αυτής της είδησης: (http://osarena.net/news/geliotis-apo-tin-apple-patenta-gia-to-esoteriko-ton-katastimaton.html) οι φανταστικοί ρεπόρτερς (Αν δεν του βλέπετε ψάξτε λίγο στο μυαλό μου είδες τους έχω και την τέλεια κρυψώνα!!!) του Pc_magas’ blog δεν το άφησαν να πάει χαμένο και έτσι πήγαν στο μυστικό εργαστήριο της Αpple για να ανακαλύψουμε τι άλλες πατέντες θα προτείνει η Apple στο Αμερικάνικο Γραφείο Πατεντών.

Να σημειώσουμε πως όλος ο εξοπλισμός προέρχεται από το Μαγαζί του Κυρ. Μίτσου στην Άνω Ραχούλα, 3 χμλ μακριά από την Κολοπετινίτσα, λίγο έξω από το Κολοκοτρονίτσι. (Γειά σου Κυρ. Μίτσε) Κατασκοπευτικός που θα ζήλευε ακόμα και η CIA και το F(emale).B(oob).I(nvestigators). 😉

Πατέντα Νο1:

Όλες οι επωνυμίες αγίων που Αρχίζουν από Αϊ όπως, Αϊ Γιάννης, Αϊ Βασίλης κλπ κλπ αλλά και βρισιών όπως άι γαμήσου κλπ κλπ θα αποτελεί πατέντα της Apple.

Πατέντα Νο2:

Όλες οι μηλιές θα θεωρούνται πατέντα της Apple. Λόγο ότι ήδη έχει το λογοτυπό της πάνω στις μηλιές.
Ακόμη και για τα μήλα στις λαϊκές, μανάβικα και σούπερ μάρκετ θα θεωρούνται πατέντα της Apple, ακόμα και το χρώμα των μήλων είναι πατέντα της Apple, παρόλο που δεν έχουν διεκρυνήσει ποιο χρώμα θα είναι.

Πατέντα Νο3:

Η στύση ακόμη θα είναι πατέντα της Apple. Λόγο ότι πρέπει να σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι για να ξοδέψεις όσα λεφτά είναι και ο μισθός σου για να πάρεις i-Phone ενώ δεν έχεις να φάς.
Όμως γι αυτήν την πατέντα υπάρχουν πολλοί διεκδικητές λόγο ότι υπάρχουν πολλά smartphone από πολλές εταιρείες που πετυχαίνουν το ίδιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.