Περι Χρυσής Αυγής


Σύμφωνα με τα πρόσφατα γεγονότα από βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Συμπεριφρά βουλευτή Χρυσής Αυγής στην βουλή [βίντεο εδώ]) δεν με άφησαν να μην πως κάτι. Κατ’ αρχάς οι  συγκεκριμένοι άνθρωποι από  την Χρυσή Αυγή, που στην επικαιρότητα παρενέβησαν πράξεις όπως  αυτή  και η προηγούμενη, πρέπει να μάθουν βασικούς κανόνες συμπεριφοράς γιατί το να μην δέχεσαι το τι λέει  άλλος και με επιχειρήματα να το αντικρούσεις είναι ένα μεγάλο ζήτημα και πιστεύω πως είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να αποδείξω ότι όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής συμπεριφέρονται έτσι αλλά τα συγκεκριμένα άτομα που παρενέβησαν σε τέτοιες πράξεις καλό είναι να προσπαθούν να ακούουν και τις απόψεις των άλλων και να μην επιβάλλουν με το έτσι θέλω την δικά τους άποψη. Γιατί άμα δεν ξέρεις τι θα έχει να πεί ο άλλος πως μπορείς να κάνεις μια συζήτηση. Δηλαδή το ζήτημα εδώ είναι καθαρά απλό και κοινωνικό.

Ακόμη από ότι κατάλαβα η γραμμή τους, σαν κόμμα, είναι καθαρά κατά των μεταναστών και ποιο συγκεκριμένα των λαθρομεταναστών. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αυτά τα άτομα. Ποιος τους έφερε εδώ; Γιατί δεν νομίζω ότι  οποιοσδήποτε εν μια νυτκί, χωρίς λόγο, να λέει «Α ωραία ας πάμε χωρίς χαρτιά σε άλλη χώρα», θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. Ακόμη το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, 2 χώρες που προέρχονται οι Λαθρομετανάστες, δεν είναι καθόλου γειτονικές χώρες με την Ελλάδα θα πρέπει με κάποιο πλοίο η με κάποιο μέσον να έρθουν εδώ στην Ελλάδα. Ακόμη δεν νομίζω να είναι πρόσφατο το φαινόμενο, λαθρομετανάστες είχε η χώρα εδώ και πολύ καιρό και πριν από την κρίση. Όταν ο Έλληνας ο εργοδότης εκμεταλευόταν τον μετανάστη για ψίχουλα και σε συγκεκριμένη περίπτωση τον πυροβολούσε κιόλας,  και ποιο συγκεκριμένα αυτό που συνέβη στην Μανωλάδα, έφταιγε ο λαθρομετανάστης για την σημερινή κρίση; Και στο φινάλε φινάλε πως φταίει; Το ότι κλέβει τις δουλειές μας, εφόσον εμείς σαν λαός και οι Έλληνες εργοδότες, δίναμε τις δουλειές σε αυτούς; Πως μας τις κλέβει; Δηλαδή ζητάμε και τα ρέστα από πάνω; Ακόμη στο ότι θα μας κλέψουν, μας σκοτώσουν, βιάσουν. Δεν μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε αυτό; Μόνο οι λαθρομετανάστες σκοτώνουν και βιάζουν; Δεν υπάρχουν Έλληνες εγκληματίες;

Ακόμη να μην ξεχνάμε πως έστω και ένας Έλληνας συμπατριώτης μας ήταν λαθρομετανάστης στης ΗΠΑ (σύμφωνα με τα λεγόμενά του). Ακόμη το ποιο ανθελληνικό πράγμα είναι το να μην είμαστε φιλόξενοι. Η φιλοξενία είναι ένα από τα προτερήματα των αρχαίων προγόνων μας, όπως λέει και αυτό το λήμμα. Και το να είσαι κατά των μεταναστών (νόμιμων και λαθραίων) δεν σε κάνει να είσαι φιλόξενος. Γιατί και στο φινάλε φινάλε δεν φταίνε σε τίποτα. Ακόμη μην ξενχάμαι πως και οι Έλληνες υπήρξαν μετανάστες και πως παρόμοια στάση με αυτήν της Χρυσής Αυγής είχαν αντιμετωπίσει (πηγή http://www.24grammata.com/?p=732 και http://www.youtube.com/watch?v=IE49kaB8wRQ)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.