Χριστοπαναγίες


ee161f2f1cc48632

Στην καθομιλουμένη έχει καθιερωθεί μαζί με την λέξη «γαμώ» να συνοδεύεται με σημαντικές προσωπικότητες της Ορθοδοξίας συγκεκριμένα ο Χρίστος και η Παναγία. Και ρε φίλε που μόλις έβρισες θέλω να σε ρωτήσω «ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ;» δηλαδή τι το  τόσο άσχημο σου έχει κάνει;

Πίστεψέ με στάνταρτ δεν φταίει ούτε ο Χριστός ούτε η Παναγία, που μόλις δεν έβαλε το γκόλ η ομάδα ή δεν νίκησε αυτήν την Κυριακή, ούτε και που δεν μπορείς να δεις το φωτάκι που έχει ανάψει στην πόρτα στην τράπεζα, ούτε επειδή σου κάηκε ο τραχανάς, ούτε και που δεν μπορεί «ο μαλάκας» όπως τον αποκαλείς να κάνει ένα aliased domain. Και σίγουρα δεν φταίει για οτιδήποτε άλλο σου συμβαίνει.

Γι αυτό ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ δεν σπάς μόνο τα νεύρα η κάτι χειρότερο αλλά προσβάλλεις και εμένα ταυτόχρονα. Διότι δεν έχεις κάθε δικαίωμα να βρίζεις κάτι που εγώ και όχι μόνο θεωρώ ιερό. Όπως εγώ δεν μπορώ να βρίσω κάτι που θεωρείς εσύ ιερό είτε είναι Ο Θεός είναι είναι ο Αλάχ είτε ο Βούδας είτε η μάνα σου είτε ο Μουζουράκης καβάλα σε Πτεροδάχτυλο playstation 3 (insired and used first from mikieus),  είτε you name it. Το ίδιο ισχύει και για μένα είναι αμφίδρομή η σχέση ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

Και στο φινάλε φινάλε, για να γίνει ποιο κατανοητό, αν δεν γουστάρεις Χριστό, Παναγία  δικαίωμα σου, αλλά εξίσου δικαίωμά μου να γουστάρω και να τα θεωρώ ιερά, γκε γκε, γι αυτό ράψτο με ντίζα (used by mikeius first) και μην ξαναβρίσεις. Άντε μπράβο.

5 thoughts on “Χριστοπαναγίες

   1. aporiestoutasou

    Γιατί αν εσύ έχεις φανταστικούς φίλους κάνεις δεν απαγορεύει σε μένα και τον οποιονδήποτε να κάνω πλάκα ή να τους βρίσω. Ειδικά όταν η πίστη στους συγκεκριμένους έχει δημιουργήσει τόσα προβλήματα στον κόσμο.

   2. pc_magas Post author

    Αν και φανταστικός, δε παύει να είναι φίλος μου, και σαν καλός φίλος πρέπει να τον υπερασπιστώ…. Χμμμ, θα σου άρεσε ποτέ εσένα να βρίζουν τους φίλους σου ή οτιδήποτε θεωρείς σημαντικό ή σπουδαίο πχ. την ποδοσφαιρική σου ομάδα ή την μάνα σου ή whatever;

    Συν ότι για χ-ψ λόγο δεν γουστάρεις ή/και δεν πιστεύεις είναι σεβαστό και το σέβομαι, αλλά σεβάσου και αυτούς που πιστεύουν και έχουν κάποια οντότητα για θεό.

   3. pc_magas Post author

    Ακόμη σύμφωνα με τα δεινά που έχει προκαλέσει η θρησκεία κάποια απλά είχαν Θρησκευτικό μανδύα πχ. Ιερά Εξέταση ή Σταυροφορίες και αν κοιτάξεις στα λεγόμενα και τα ιερά βιβλία της θρησκείας και ποιο συγκεκριμένα του Χριστιανισμού και συγκρίσεις με τις Πράξεις αυτές είναι άκρα αντίθετες. (Πιστεύω πως το επιχείρημα σου το συγκρίνεις το βασίζεις στα δεινά του Χριστιανισμού κυρίως) Ακόμη όντως κάποιες θρησκείες όπως ο Ισλαμισμός όντως έχει φανατισμό πχ. Τζιχάντ αλλά δεν μπορείς να βάλεις όλα στο ίδιο καλούπι η εκάστοτε θρησκεία και το εκάστοτε δεινό που προκαλεί η εκάστοτε θρησκεία είναι ξεχωριστή προς μελέτη περίπτωση. Έτσι επειδή ο Χρηστιανός και ο Μουσουλμάνος κόβει ένα κεφάλι με το όνομα του Θεού δεν συμαίνει ότι είναι και το ίδιο.

    Και εξάλλου αυτό που λέω είναι σεβασμός ως προς την θρησκεία και το τι πιστεύει ιερό – σημαντικό ο άλλος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.