Kids και 50 Shades of Gray


Σήμερα στο facebook είδα κάποιος να αναρτά αυτό το άρθρο που σε απλά Ελληνικά μια κοπέλα 12-13 χρονών πέθανε επειδή θεώρησαν φαεινή ιδέα ένα αγόρι από την παρέα της να αναπαραστήσουν ότι κάνουν στο 50 Shades of Grey (Που είναι τσόντα – υπερπαραγωγή, μια ποιο ακριβή version με σενάριο της ταινίας της Τζούλιας με λίγο μαστίγωμα παραπάνω, sugarcoated με ρομαντισμό για να αρέσει στις γυναίκες).

Και η πρώτη σκέψη που μου πέρασε στο μυαλό είναι, το αγόρι θα την κατέβασε πειρατικά και θα την είδε, δεν νομίζω ότι θα υπήρχε κάποιο σινεμά που να επιτρέπει σε άτομα κάτω των 18 να  δουν τέτοιου είδους ταινία. Και γι αυτό το θέμα λέω, έχεις ένα παιδί σε pc και λόγο, τυπικέ Έλληνα γονέα, ότι δεν έχεις ιδέα από υπολογιστές αφήνεις το παιδί να κάνει ότι του καπνίσει, μέχρι να κατεβάζει τσόντες, και δεν λες να βάλεις το pc κάπου που να έχεις άμεση οπτική επαφή με την οθόνη του από μια απόσταση μερικών μέτρων έτσι να ελέγχεις τι στο καλό κάνει  το παιδί όταν χρησιμοποιεί τον υπολογιστή.

Του πούστη αν το pc είναι σε κοινόχρηστο χώρο θα δείς αν το παιδί βλέπει τσόντες η όχι και ειδικά αν είναι κάπου κοινόχρηστα αποθαρρύνεις το παιδί να δει τσόντα ειδικά στην ευαίσθητη ηλικία 12-13 που αρχίζει να μεταβαίνει στην ενηλικίωση και είναι ποιο επηρεπείς σε σεξουαλικές παροτρύνσεις, λόγο ορμονών. Δεν χρειάζεται πυρινική φυσική απλά λίγο μυαλό, κοινή λογική και στην χειρότερη περίπτωση λίγη εφευρετικότητα, και δεν είναι ανάγκη να είσαι και top master και με 12 Ph.D για να ελέγχεις ένα pc και το βλέπει το παιδί σου σε αυτό.

Και έτσι είπα  2-3 λόγια από κάτω και το άτομο που έβαλε το link αυτό μου είπε ότι υπάρχουν περιπτώσεις που βλέπουν παιδιά την ταινία στο Σινεμά με την ΣΥΝΕΝΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ παρόλο που οι υπάλληλοι του κινηματογράφου λένε ότι το παιδί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ και ΣΥΝΕΝΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ και να πω ότι δεν ήξερες του πούστη έχει βουήξει ο τόπος για την Εν λόγο ταινία. Έστω και να μην έχεις ακούσει τίποτα από την στιγμή που ο ίδιος κινηματογράφος σου λέει ότι το παιδί ΔΕΝ μπορεί να δει την ταινία δεν σου κόβει λίγο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ.

Και ΟΚ πες ότι πας τον Γιο η την Κόρη να δει τέτοιου είδους ταινίες για «Σεξουαλική Διαπεδαγώγηση», μάγκες εκεί σας βγάζω την κόκκινη κάρτα, το πως να βάζεις την γυναίκα κάτω να βγάζεις την μαλαπέρδα σου και χωρίς να νοιάζεσαι για τα συναισθήματα σας να το κάνουν όπως στο Discovery Channel δεν είναι αντικείμενο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι να μαθαίνουν το πως γίνονται τα παιδιά και το πως να μαζεύουν την «μαλαπέρδα» του η την «σπηλιά» της μην πάθει κάποιο νόσημα, καθώς και τα σεξουαλικά νοσήματα που μπορεί να πάθει με την αχαλίνωτο τρόπο ικανοποίησης. Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι το παιδί να καταλάβει ότι η «μαλαπέρδα» είναι για λίγες και εκλεκτές και όχι ότι η «σπηλιά» είναι αντικαταστάτης της Μαριάς Παλάμη και ούτε μια καλύτερη version αυτής, ομοίως η γυναίκες αντίστοιχα πρέπει να μάθουν ότι η «σπηλιά» είναι για λίγους και όχι δημόσια περιουσία και ούτε χωράφι προς πώληση.

Παίδες νομίζω έχω την εντύπωση πως ο κόσμος έχε πουτανέψει. Δεν είπαμε να κράζουμε την κοπέλα σαν ιερόδουλη λόγο ότι έχει την φούστα λίγο πάνω από το γόνατο, αλλά όχι και να θεωρούμε τις γυναίκες υποκατάστατο της Μαριάς Παλάμης. Ναι όλοι έχουμε ορμές αλλά το πως το αντιλαμβανόμαστε κάθε φορά που έχουμε ορμή το τι είναι και να λέμε «σταμάτα», εκεί είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι. Και να το πω χύμα όποιος μπορεί και μαζεύει καλύτερα το πουλί του αυτός είναι νικητής.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.