Μήνυμα του ιδιοκτήτη του blog

Γεια σας είμαι ο pc_magas μέλος της Ελληνικής κοινότητας του Ubuntu Linux και μεταπτυχιακός φοιτητής στο Παν/μιο Πειρειώς στο ΠΜΣ «Ασφάλεια ψηφιακών συστημτάτων» (όπως δείχνει και το προφίλ μου). Αποφοίτησα από το Τει Λαμίας (τώρα γνωστό και σαν Τει Στερεάς Ελλάδος) από το Τμήμα Μηχανικώς Πληροφορικής ΤΕ.

Θα ήθελα να εκφράσω και να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις απόψεις μου για διάφορα θέματα επίκαιρα η προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία μας.

Ακόμα θα ήθελα να μοιραστώ το πάθος για τον προγραμματισμό και το ανοικτό λογισμικό μαζί σας και φυσικά το Linux. Ακόμα αν δεν ξέρετε τι είναι το Linux θα ήθελα να σας προ(σ)καλέσω-παροτρύνω για την ενημέρωση και την χρήση του Linux και ότι δεν είναι περίπλοκο σαν το enterprize του star treck (Αν και δεν την έχω δει ποτέ την ταινία – σειρά). Ακόμη θα βάζω και άρθρα και tutorials για διάφορα θέματα σχετικά με linux και πως να στήνεται και να χρησιμοποιείτε εργαλεία σε αυτό.

Ακόμα θέλω να δώσω σε όλες τις γλυκύτατες επισκέπτριες του blog ένα @–‘-,-‘-,—- (διότι οι γυναίκες δεν τα πάνε τόσο καλά με τους υπολογιστές) και να τις παροτρύνω ως προς την δοκιμή πειραματισμών νέων δρόμων προς την πληροφορική. (Μην νομίζεται ότι ξέχασα τους άντρες αλλά ξέρετε οι γυναίκες θέλουν λίγο καλόπιασμα παραπάνω 😉 )

Πέρα από αυτό λόγο την έλευσης της νομοθεσίας GPDR σας γνωστοποιώ ότι εφαρμόζετε η πολιτική ιδιοτικότητας της automatic και ενδέχεται από την επίσκεψή σας στον ιστότοπο αυτό να λαμβάνονται προσωπικές πληροφορίες από αυτήν καθώς και από τρίτους πχ. διαφημήσεις, παρακαλώ να δοιαβάσετε προσεκτικά το παραπάνω link.

Λοιπόν αυτά από μένα σας εύχομαι καλή ανάγνωση και παρακαλώ σχολιάστε τα θέματα όπου έχω.

6 thoughts on “Μήνυμα του ιδιοκτήτη του blog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.